Om oss/

Business-to-business-byrån

Vi är Norrlands ledande byrå inom business to business (B2B). Det är vår passion, vår hemmaplan och vår spetskompetens. Resultatinriktad kommunikation från företag till företag.

Vi hjälper alltifrån världsledande koncerner till små uppstickare med deras marknadsföring. Här hemma och runt om i världen. Som en naturlig del av detta står vi också mitt i det digitala. Mitt i en föränderlig värld som omfamnar globalisering och onlinemarknadsföring som två självklara delar.

Vi är en fullservicebyrå inom reklam vilket innebär att vi hjälper dig med allt från marknadsundersökningar till produktion, genomförande och uppföljningar av kampanjer och säljinsatser. Vi har ett brett nätverk av samarbetspartners, var och en med expertkunskaper inom sitt område, och erbjuder på så sätt både kreativ spetskompetens och detaljkunskaper inom allt från kommunikativ strategi och varumärkesstrategi, webb, analogt och digitalt material, film, animationer etc. Genom våra partners (och kunder) kan vi också hjälpa dig med produktifieringar och att expandera eller förstärka din ställning både på hemmaplan och på exportmarknaden.

Nu är vi sugna på att höra vad vi kan hjälpa dig med: Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte.

Hör av dig

Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Vi har kunskap, muskler och nätverk. Vi står också mitt i det digitala. Mitt i det förändrade medialandskap som omfamnar globalisering och onlinemarknadsföring som två självklara delar. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?


    Hör av dig

    Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?