Strategi/

Media­planering

Tillbaka till Strategi

Att köpa reklam och köpa utrymme för sin kommunikation gör man bäst med låg puls.  Ändå kan många företagare vittna om att det knappt finns någonting som man får så många hetsande goda råd kring som just var man ska spendera sina annonspengar. Ofta utan att man ens bett om det. Tidningar, webbplatser, tidskrifter och telefonförsäljare överträffar varandra i högröstade erbjudanden, ofta kopplat till en nära förestående deadline som gör att du ska bestämma dig illa kvickt för att få chansen.

Vi tror att det är en dålig idé. Det du vinner i att hugga tillfället i flykten förlorar du ofta på att det kan vara helt fel media eller tillfälle.

Strategisk marknadsföring

Vi tror istället på att följa en noga uttänkt mediaplan, där den kommunikativa strategin är en hörnpelare, det kommunikativa konceptet den andra och mediaplaneringen den tredje. Då blir marknadsföringen både strategisk, effektiv och kostnadseffektiv. Sen att denna plan även kan ha en mindre post som möjliggör att greppa några tillfällen i flykten är en helt annan sak. Då har dessa ”erbjudandena” rätt plats.

Vi hjälper gärna till i denna djungel. Dels att visa på vilka media, digitala och analoga, som kan vara aktuella för just din produkt eller tjänst. Dels som bollplank när du gör din mediaplanering. Vi har inga kopplingar till varken media eller mediabolag vilket gör att du kan lita på att vi enbart har ditt bästa för ögonen.

Mikael Pettersson
070-569 27 02
mikael.pettersson@tr.se

Kontakta oss

Våra tjänster

Strategi

Rätt väg framåt för din kommunikation och ditt företag.

Identitet & design

Öka din visuella konkurrenskraft.

Marknadsföring

Med starka koncept når du ut, in och fram.

Digital närvaro

Så utnyttjar du de digitala möjligheterna.

Innehåll

Rätt innehåll är avgörande för hur din hemsida, sociala kanaler och presentationer uppfattas.

Hör av dig

Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Vi har kunskap, muskler och nätverk. Vi står också mitt i det digitala. Mitt i det förändrade medialandskap som omfamnar globalisering och onlinemarknadsföring som två självklara delar. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?


    Hör av dig

    Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?