Strategi/

Grafisk design

Tillbaka till Strategi

Rätt design avgör hur du upptäcker och upplever en produkt, en tjänst eller ett företag. Det handlar om en visuell identitet som gör att ditt varumärke upplevs på rätt sätt och att ditt företag får den uppmärksamhet det förtjänar.

Dessutom kan den grafiska designen göra det enklare att förstå och använda din vara, vilket kan vara hela skillnaden mellan misslyckande eller succé, mellan lönlöshet och lönsamhet. En profilmall gör det interna arbetet mycket lättare. Du och dina kollegor slipper uppfinna hjulet varje gång, produktionen av material blir mer kostnadseffektiv och dina kunder hittar dig lättare eftersom du har en enhetlig och tydlig design.

Corporate Identity

TR har mer än 50 års erfarenhet av designarbete av allt från företagsprofiler (Corporate Identity) till produktion av logotyper, kontorstryck, säljstöd, trycksaker, användargränssnitt, webb etc. Jo, allt hänger ihop. En ny grafisk kostym kan också användas för att markera en nystart eller en förändring i ett företag, och ny design på marknadsföringsmaterial och förpackningar kan väcka en slumrande nyfikenhet och ge ny glöd åt en produkt när intresset börjat falna.

Vi kan visa en rad exempel. Men kanske ännu intressantare: Ta ett förutsättningslöst samtal om just din nya design.

Thomas Holmström
070-295 31 00
thomas.holmstrom@tr.se

Kontakta oss

Våra tjänster

Strategi

Rätt väg framåt för din kommunikation och ditt företag.

Identitet & design

Öka din visuella konkurrenskraft.

Marknadsföring

Med starka koncept når du ut, in och fram.

Digital närvaro

Så utnyttjar du de digitala möjligheterna.

Innehåll

Rätt innehåll är avgörande för hur din hemsida, sociala kanaler och presentationer uppfattas.

Hör av dig

Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Vi har kunskap, muskler och nätverk. Vi står också mitt i det digitala. Mitt i det förändrade medialandskap som omfamnar globalisering och onlinemarknadsföring som två självklara delar. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?


    Hör av dig

    Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?