Strategi/

Digital strategi

Tillbaka till Strategi

Nya digitala vanor och kanaler ställer många av de gamla sanningarna på huvudet. Den digitala världen har så många fler händelsesteg som är viktiga att veta om och använda sig av. Istället för att bara skicka iväg ett budskap och hoppas på svar, är det nu möjligt att följa budskapets väg och mottagarens respons hela vägen och in i minsta detalj.

Fördelarna med onlinemarknadsföring är att du kan se, mäta och veta istället för att blunda, gissa och hoppas.

Digital rådgivning

I de nya digitala medierna går det också inflation i nya förkortningar och uttryck (SEO, push-pull-strategi, AdWords, RankBrain, Marketing automation etc). Men bakom alla dessa ord gömmer sig ofta mycket logiska och mycket intressanta möjligheter. Ge oss en timme av din tid, så lovar vi att förklara de viktigaste begreppen och hur ditt företag genom dem kan hitta nya kunder och ny lönsamhet med den digitala kommunikationen. För dagens kommunikation handlar inte om antingen analogt eller digitalt – det effektivaste är istället en hälsosam blandning av båda världarna. De smarta digitala möjligheterna bildar en effektiv helhet tillsammans med din befintliga reklam.

Och visst, vi står på tröskeln till en helt ny värld av digitala kanaler och möjligheter. Men varför vänta när du kan börja skörda frukterna redan nu. Kontakta oss så berättar vi mer.

Mikael Pettersson
070-569 27 02
mikael.pettersson@tr.se

Kontakta oss

Våra tjänster

Strategi

Rätt väg framåt för din kommunikation

Digital marknadsföring

Så använder du dina digitala och sociala kanaler

Marknadsföring

Starka koncept och budskap som når ut, in och fram

Hemsida

Nästa viktiga steg för din webbplats

Film

Rörliga media ger bättre resultat

Hör av dig

Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Vi har kunskap, muskler och nätverk. Vi står också mitt i det digitala. Mitt i det förändrade medialandskap som omfamnar globalisering och onlinemarknadsföring som två självklara delar. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?


Hör av dig

Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?