Marknadsföring/

Trycksaker

Tillbaka till Marknadsföring

Trycksaker lämnar tydliga spår

När man talar om trycksaker ser nog de flesta broschyrer och foldrar framför sig. Men egentligen kan detta ämne handla om nästan vad som helst där något är tryckt. När det gäller trycksaker är det egentligen bara fantasin som sätter gränserna.

Även om digitaliseringen av vårt samhälle har nått långt är den inte på långa vägar total. Att lämna över en tryckt broschyr till en mässbesökare, ett visitkort till en potentiellt ny kund eller att skicka en personlig inbjudan med posten kan ibland vara det mest effektiva. Eller varför inte sätta lite tryck på bilar och lastbilar som är ute och snurrar dagligen.

Trycksaker med stor variation

Trycksaker går att variera till det oändliga. Grafiskt är möjligheterna nästan outtömliga och med kreativitet och avancerad tryckteknik går det att variera utformningen så att din trycksak verkligen väcker uppmärksamhet.

Med 50 års erfarenhet vet vi vad trycksaker kan bidra med. Tryck, papperskvalitet, format, layout och copytext är komponenter i en helhet. Låt våra kreatörer komma med förslag nästa gång det är dags för en affisch, broschyr, skylt eller banderoll. Du kommer garanterat att bli överraskad av resultatet.

Kontakta oss för mer information.

Thomas Holmström
070-295 31 00
thomas.holmstrom@tr.se

Kontakta oss

Våra tjänster

Strategi

Rätt väg framåt för din kommunikation och ditt företag.

Identitet & design

Öka din visuella konkurrenskraft.

Marknadsföring

Med starka koncept når du ut, in och fram.

Digital närvaro

Så utnyttjar du de digitala möjligheterna.

Innehåll

Rätt innehåll är avgörande för hur din hemsida, sociala kanaler och presentationer uppfattas.

Hör av dig

Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Vi har kunskap, muskler och nätverk. Vi står också mitt i det digitala. Mitt i det förändrade medialandskap som omfamnar globalisering och onlinemarknadsföring som två självklara delar. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?


    Hör av dig

    Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?