Marknadsföring/

Mässor

Tillbaka till Marknadsföring

Bygg relationer med mässor

Även om världen allt mer digitaliseras finns fortfarande ett starkt behov av att mötas och träffas på riktigt. Men många företag har sällan sådan direktkontakt med sina kunder. Att delta på en mässa eller arrangera ett eget event är en chans att träffa kunderna öga mot öga och ett tillfälle att skapa och bygga relationer.

Historiskt sett är det nästan alltid produkterna som har stått i fokus på mässor. Dessutom ofta så många produkter som möjligt i samma monter. Tänk om man istället skulle se mässdeltagandet som en chans att träffa människor. Som ett tillfälle att skapa och fördjupa relationer med kunder och potentiella kunder. Ett eget event kan vara ett alternativ till att delta på mässor.

Mässor och egna event slukar mycket resurser i form av arbetstid och pengar. Trots det är det många som inte vet vad mässdeltagandet eller det egna eventet gett i form av nya affärer eller exempelvis kontakter med nya potentiella kunder.

Rätt monter

Vår erfarenhet av att planera mässdeltaganden och event säger att en tydlig planering med allt från målsättning och syfte till uppföljning och utvärdering är A och O för att lyckas.

Vi kan hjälpa er att planera så att ni träffar rätt besökare, att mässmontern inbjuder till möten, att aktiviteterna bidrar till målsättningen, att rätt personal finns på plats och är förberedd på rätt sätt, att ni har effektivt mässmaterial och att det finns en plan för att snabbt följa upp alla nya kontakter.

Med rätt tänk ger mässor och egna event en unik möjlighet att skapa naturliga relationer i en allt mer digitaliserad värld. Kontakta oss så berättar vi mer.

Thomas Holmström
070-295 31 00
thomas.holmstrom@tr.se

Kontakta oss

Våra tjänster

Strategi

Rätt väg framåt för din kommunikation och ditt företag.

Identitet & design

Öka din visuella konkurrenskraft.

Marknadsföring

Med starka koncept når du ut, in och fram.

Digital närvaro

Så utnyttjar du de digitala möjligheterna.

Innehåll

Rätt innehåll är avgörande för hur din hemsida, sociala kanaler och presentationer uppfattas.

Hör av dig

Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Vi har kunskap, muskler och nätverk. Vi står också mitt i det digitala. Mitt i det förändrade medialandskap som omfamnar globalisering och onlinemarknadsföring som två självklara delar. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?


    Hör av dig

    Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?