Marknadsföring/

Direktreklam

Tillbaka till Marknadsföring

Direktreklam som väcker uppmärksamhet

Direktreklam är ett sätt att sprida sitt budskap som funnits med länge och är det någon reklam gemene man har en åsikt om så är det nog den tryckta direktreklamen som fyller brevlådorna.

Direktreklam gör det möjligt att nå ut med sitt budskap till många mottagare på samma gång. Man kan välja att gå brett till en stor målgrupp eller rikta den direkt till utvalda mottagare med ett direktadresserat budskap.

Den oadresserade direktreklamen är visserligen ett sätt att nå många, men nackdelarna är så stora att det sällan är att rekommendera. Den adresserade direktreklamen däremot har fortfarande fördelar som kan göra den väl värd att överväga.

Från reklamblad till DR-strategi

Traditionell direktreklam är sällan spektakulär men faktum är att med rätt förutsättningar, rätt utformning och vid rätt tillfälle fungerar den och ger goda resultat. Med smart planering kan en adresserad DR-kampanj vara rätt sätt att nå precis de personer du vill med ett specifikt budskap. Det är ofta enkelt att själv välja budget för kampanjen och möjligheterna att mäta resultaten är stora.

Med vår långa erfarenhet har vi följt DR-utvecklingen på nära håll. Fråga oss om råd så kan vi hjälpa dig med allt från strategi och målgrupp till att utforma din DR på ett kreativt sätt som når fram till mottagaren.

Kontakta oss för mer information.

Roger Wikström
070-638 93 98
roger.wikstrom@tr.se

Kontakta oss

Våra tjänster

Strategi

Rätt väg framåt för din kommunikation och ditt företag.

Identitet & design

Öka din visuella konkurrenskraft.

Marknadsföring

Med starka koncept når du ut, in och fram.

Digital närvaro

Så utnyttjar du de digitala möjligheterna.

Innehåll

Rätt innehåll är avgörande för hur din hemsida, sociala kanaler och presentationer uppfattas.

Hör av dig

Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Vi har kunskap, muskler och nätverk. Vi står också mitt i det digitala. Mitt i det förändrade medialandskap som omfamnar globalisering och onlinemarknadsföring som två självklara delar. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?


    Hör av dig

    Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?