Marknadsföring/

Annonser

Tillbaka till Marknadsföring

Annonsering med många möjligheter

För att travestera ett känt citat av författaren Mark Twain; ryktet om annonseringens död är betydligt överdrivet. Visst, det har ganska länge talats om att annonsering är på utdöende, och jo numera finns det ju en hel rad andra sätt att sprida sitt budskap. Men faktum kvarstår. Annonsering används ofta som en del i en kommunikationsstrategi.

Vi kan hjälpa dig med allt från budskap och annonsproduktion till strategiska medieköp. Med rätt budskap och rätt utformning kan annonsering vara vägen till fler marknadsandelar, nästa stjärnrekrytering eller ett kändare varumärke. Satsa lokalt eller nationellt, mot en bred eller specifik målgrupp, rörligt, digitalt eller analogt. Möjligheterna är många.

Annonser fungerar

Värdet av de totala medieköpen växer i Sverige. Den totala reklaminvesteringen under 2016 uppgick till nästan 35 miljarder. Digital annonsering är vanligast och därefter kommer annonsering i dagspress och TV. Lägg där till även annonsering i tidskrifter, direktreklam, och alla utomhustavlor så är det ganska enkelt att inse att möjligheterna med annonsering fortfarande är många.

TR har lång erfarenhet av att arbeta med annonsering. Fråga oss innan du lägger nästa annonsplan. Då får du garanterat ut mer effekt av din satsning.

Kontakta oss för mer information.

Mikael Pettersson
070-569 27 02
mikael.pettersson@tr.se

Kontakta oss

Våra tjänster

Strategi

Rätt väg framåt för din kommunikation och ditt företag.

Identitet & design

Öka din visuella konkurrenskraft.

Marknadsföring

Med starka koncept når du ut, in och fram.

Digital närvaro

Så utnyttjar du de digitala möjligheterna.

Innehåll

Rätt innehåll är avgörande för hur din hemsida, sociala kanaler och presentationer uppfattas.

Hör av dig

Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Vi har kunskap, muskler och nätverk. Vi står också mitt i det digitala. Mitt i det förändrade medialandskap som omfamnar globalisering och onlinemarknadsföring som två självklara delar. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?


    Hör av dig

    Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?