Om oss/

Karriär

Två toppkreatörer som vill växa vidare med oss.

Som norra Sveriges största B2B-byrå hjälper vi en rad världsledande industriföretag att stärka sina positioner, både på hemmamarknaden och runt om i världen. Dessutom jobbar vi med små och medelstora företag som vill bygga sitt varumärke, hitta rätt väg i sin digitala marknadsföring och öka sin försäljning.

Det är här du kommer in:

LEDIGA TJÄNSTER

Copywriter

Som copywriter på TR har du en nyckelroll i vårt kreativa arbete. Du förstår marknadskommunikation och vet att det kreativa och strategiska arbetet går hand i hand. Du är engagerad och idérik. Du är duktig på att sätta dig in i komplexa ämnen och har förmågan att kommunicera så att det når både hjärta, hjärna och känns bra i maggropen hos rätt målgrupp. Med och utan ord. Oavsett media. Förmodligen har du en gedigen erfarenhet av byråarbete. Eller så är du nästa stjärna. Din placeringsort blir Skellefteå eller Umeå. Sista ansökningsdag är 8 juni. Tillträde 1 september eller enligt överenskommelse.

Art Director

Är du genuint intresserad av kommunikation och marknadsföring? Har du förmågan att tänka strategiskt och visuellt på samma gång? Går du igång på digital marknadsföring? Jobbar du obehindrat i Adobe CC:s program? Bra! Sök jobbet.

Det handlar om ett 6 mån vikariat (1 sept 2018 – 1 april 2019) där du får chansen att jobba med en rad spännande B2B-kunder inom olika branscher – flera av dem världsledande inom sitt område. Din placeringsort blir Skellefteå. Sista ansökningsdag är 25 maj.

Ansökan till båda tjänsterna mailar du till vår VD Mikael Pettersson.

Hör av dig

Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Vi har kunskap, muskler och nätverk. Vi står också mitt i det digitala. Mitt i det förändrade medialandskap som omfamnar globalisering och onlinemarknadsföring som två självklara delar. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?


Hör av dig

Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?