Innehåll/

Reklamfilm

Tillbaka till Innehåll

När man säger ordet reklamfilm är det lätt att tänka på de korta filmer som avbryter vårt tv-tittande med ett budskap om att vi ska köpa en produkt eller tjänst. Och visst, reklamfilmerna slog igenom stort i samband med att tv-mediet bredde ut sig, men idag ska reklamfilmerna konkurrera om uppmärksamheten i betydligt fler kanaler.

En reklamfilm ska såklart skapa uppmärksamhet och ett bestående intryck.

Det fina med film är att man har en unik möjlighet att kombinera ett visuellt intryck med ljud och effekter för att skapa känslor och engagemang. Med en kreativ idé och ett bra manus kommer man långt. Och kan man sedan kanalanpassa filmen så är chansen ännu större att få genomslag för sitt budskap.

Film är en del av vardagen på TR. Vi hjälper våra kunder med allt från kanalstrategi, idé och storyboard till produktion och distribution. Hör av er så berättar vi mer.

Albin Ehnmark
070-279 73 68
albin.ehnmark@tr.se

Kontakta oss

Våra tjänster

Strategi

Rätt väg framåt för din kommunikation och ditt företag.

Identitet & design

Öka din visuella konkurrenskraft.

Marknadsföring

Med starka koncept når du ut, in och fram.

Digital närvaro

Så utnyttjar du de digitala möjligheterna.

Innehåll

Rätt innehåll är avgörande för hur din hemsida, sociala kanaler och presentationer uppfattas.

Hör av dig

Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Vi har kunskap, muskler och nätverk. Vi står också mitt i det digitala. Mitt i det förändrade medialandskap som omfamnar globalisering och onlinemarknadsföring som två självklara delar. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?


    Hör av dig

    Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?