Innehåll/

Informations­film

Tillbaka till Innehåll

En informationsfilm är ett smart sätt att visualisera något som är svårt att förklara med ord. En bild säger mer än tusen ord brukar det ju heta och vad ska man då hinna säga med en film. Med en bra informationsfilm kan man göra det komplicerade eller abstrakta mer lättförståeligt, vilket också gör det mer intressant. Du hjälper helt enkelt mottagaren att ta till sig informationen på ett utbildande sätt.

Instruktionsfilmer kan också sägas vara en sorts informationsfilm. Men till skillnad från informationsfilmen kan en välgjord instruktionsfilm vara allt från ett bättre alternativ till en detaljerad manual till ett effektivt säljdrivande material. Det innebär att en instruktionsfilm kan vara den där räddaren i nöden för en befintlig kund som snabbt behöver hjälp att komma vidare till att utgöra en beskrivning på hur enkelt det är att använda en produkt eller tjänst.

Oavsett om du vill informera eller instruera med din film kan man välja att göra en animerad film i 2D eller 3D. Vi har lång erfarenhet av att skapa effektiva informations- och instruktionsfilmer. Precis som med all annan filmproduktion är förarbetet viktigt. Vem är målgruppen, vad ska vi berätta och hur ska vi göra det. Kolla med oss hur vi kan hjälpa till.

Albin Ehnmark
070-279 73 68
albin.ehnmark@tr.se

Kontakta oss

Våra tjänster

Strategi

Rätt väg framåt för din kommunikation och ditt företag.

Identitet & design

Öka din visuella konkurrenskraft.

Marknadsföring

Med starka koncept når du ut, in och fram.

Digital närvaro

Så utnyttjar du de digitala möjligheterna.

Innehåll

Rätt innehåll är avgörande för hur din hemsida, sociala kanaler och presentationer uppfattas.

Hör av dig

Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Vi har kunskap, muskler och nätverk. Vi står också mitt i det digitala. Mitt i det förändrade medialandskap som omfamnar globalisering och onlinemarknadsföring som två självklara delar. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?


    Hör av dig

    Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?