Innehåll/

Film gör ditt budskap levande

Film skapar engagemang

Traditionellt har film som marknadsföring handlat om reklamfilmer på TV. Men på senare år har denna form av kommunikation formligen exploderat och undersökningar visar att rörligt material kommer att bli än viktigare om man vill nå ut med sitt budskap. Och det kanske inte är så konstigt när man tänker efter, då film är ett unikt medium för att skapa engagemang och förmedla känslor. Många har lätt för att ta till sig budskapet och det har även visat sig att många är mer benägna att dela rörligt innehåll. Samtidigt har tekniken för att producera film och möjligheterna för att distribuera rörligt innehåll blivit ännu enklare, billigare och mer lättillgängligt.

Film i sociala medier

Sociala mediers utveckling har också stor betydelse för det ökande intresset för film. Kanaler som Facebook och LinkedIn har blivit alltmer filmbaserade samtidigt som bildnätverken Instagram, Snapchat och Pintrest också innehåller alltmer rörligt. Och möjligheterna är numera också stora att livesända från exempelvis ett event eller en konferens.

Möjligheterna är många men oavsett om man gör en reklamfilm, produktfilm eller en företagsfilm är det viktigt att veta vad man vill berätta, vem målgruppen är, hur man ska bygga upp berättelsen och att använda filmens olika dimensioner med ljud, musik och effekter.

För många av våra kunder är film redan en viktig del i kommunikationen. Vi tar hand om hela processen från idé och storyboard till produktion och distribution. Oavsett om din budget är stor eller liten kan vi hjälpa dig att få bästa möjliga resultat.

Här nertill ser du några exempel på filmer som vi producerat. Vill du veta mer – kontakta oss.

Albin Ehnmark
070-279 73 68
albin.ehnmark@tr.se

Kontakta oss

Exempel på producerade filmer

Hör av dig

Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Vi har kunskap, muskler och nätverk. Vi står också mitt i det digitala. Mitt i det förändrade medialandskap som omfamnar globalisering och onlinemarknadsföring som två självklara delar. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?


    Hör av dig

    Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?