Tjänster/

Content som ger liv till webb, film, presentationer och magasin.

Det är insidan som räknas, eller hur? Därför är det så viktigt att företagets sajt, nyhetsbrev, case stories och andra kanaler har ett relevant och attraktivt innehåll. Men problemet är tiden, eller hur?. Det är så mycket annat som också ska göras. Genom TR får du tillgång till strateger, kommunikatörer och journalister som lyfter såväl kvalitet som frekvens på ditt innehåll. Du har full koll och bestämmer takten. Men slipper göra jobbet.

TR har en rad tjänster som löser behov av innehåll till olika kanaler:

Pressreleaser och PR

Vi hjälper dig med ett upplägg som gör det lätt att veta vad som kan göras pressaktiviteter kring och hur du formulerar en pressrelease så att du får ut ditt budskap och bygger förtroende med media. Vi kan också skriva dem och sköta distribution till alla relevanta media, om du vill.

Läs mer

Webbinnehåll

Din hemsida är som ett kylskåp. Mycket av innehållet har ett bäst-före-datum och behöver bytas ut och/eller fyllas på för att fortfarande kännas fräsch, och för att både besökare och sökmotorer ska gilla dig. Vi hjälper dig steg för steg, eller kan fungera som din flexibla inhouse-byrå. Behöver du fräscha upp din sajt (eller bygga nytt) hjälper vi dig med det också.

Läs mer

Sociala media

Detta media kräver kontinuerlig närvaro. Vi hjälper dig med varje steg, med utbildning, praktiskt stöd och med att producera innehåll, allt efter dina behov och önskemål.

Läs mer

Kundtidningar

Vi jobbar kontinuerligt med att hjälpa små och stora företag med deras kund- och interntidningar. Med allt från att sitta i redaktionsråd, struktur och projektledning, texter, foto, illustrationer, layout och original. Vad kan vi hjälpa dig med?

Läs mer

Film, foto och rörligt

Innehåll är givetvis mer än ord. En film som väcker intresse eller förmedlar känslor, animeringar som gör det obegripliga självklart och bilder som säger långt mer än 1000 ord och lyfter din webb till helt andra nivåer. Hör av dig så får vi resonera.

Läs mer

Content marketing

Just innehållsmarknadsföring (eller content marketing på nysvenska) är ett effektivt sätt att skapa innehåll som blir relevant och informativt för mottagaren och som marknadsför dina produkter på ett mer sublimt sätt. Men denna form av innehåll kräver planering och fingertoppskänsla. Vi hjälper dig med båda.

Läs mer

Native advertising

Ett annat modeord i contentsammanhang är native advertising som är en tydligare sammansmältning mellan annons och artikel. Alltså reklam som ser ut som en artikel. Det har sin plats om det görs rätt. Tänk bara på att nya ord för textreklam fortfarande är textreklam och det gäller att sköta denna lockande form av media på rätt sätt för att inte förbruka förtroendet hos läsare och journalister. Vi hjälper dig runt grynnorna.

Läs mer

Bollplank, strategi och interninfo

Vi är mycket flexibla vad gäller hur du vill anlita oss. Vissa kunder använder oss som sin externa kommunikationsavdelning, andra för specifika typer av uppdrag, projekt eller punktinsatser. Vi har också stor erfarenhet av att verka utan att synas, som spökskrivare eller bollplank. Företagsledare som behöver kommunicera med personalen. Myndigheter som vill kommunicera komplicerade saker på ett lättfattligt sätt. Ja, till och med politiker och en och annan minister som behövde bli begriplig inför sina väljare.

Hör av dig så tar vi ett förutsättningslöst möte kring just dina behov.

Roger Wikström
070-638 93 98
roger.wikstrom@tr.se

Kontakta oss

Hör av dig

Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Vi har kunskap, muskler och nätverk. Vi står också mitt i det digitala. Mitt i det förändrade medialandskap som omfamnar globalisering och onlinemarknadsföring som två självklara delar. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?


    Hör av dig

    Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?