Tjänster/

Identitet och Design

Grafisk design och visuell identitet handlar inte bara om att skaffa sig en vacker fasad. Visserligen kan genomtänkt och professionellt utförd design öka din attraktionskraft, men det finns det finns fler affärsmässiga fördelar. Fördelar som kan bli avgörande för både försäljning och varumärke.

En visuell identitet med en unik logotyp som det centrala, gör din produkt eller ditt företag lätt att känna igen och skilja ifrån konkurrenterna. I hårt konkurrensutsatta sammanhang som i annonsering, på mässor eller i butikshyllan blir synlighet och en tydlig identitet helt avgörande. En konsekvent och enhetlig visuell upplevelse inger förtroende och förstärker känslan av professionalitet.

I takt med att visuella gränssnitt får en allt större roll i samspelet mellan varumärken, produkter och användare, växer betydelsen av design som konkurrensmedel. Vi ser visuell design som en naturlig del av innovationsarbete och affärsutveckling och vi vet hur design kan ge dig det försprång du förtjänar.

Corporate Identity

TR har mer än 50 års erfarenhet av designarbete av allt från företagsprofiler (Corporate Identity) till produktion av logotyper, kontorstryck, säljstöd, trycksaker, användargränssnitt, webb etc. Jo, allt hänger ihop. En ny grafisk kostym kan också användas för att markera en nystart eller en förändring i ett företag, och ny design för marknadsföringsmaterial och förpackningar kan väcka nyfikenhet eller ge ny glöd åt en produkt när intresset börjat falna.

Grafiska riktlinjer och mallar gör också det interna arbetet mycket lättare. Vi utvecklar hjälpmedel för att kvalitetssäkra produktion av marknadsmaterial, oavsett om jobbet utförs inhouse eller av extern partner. Du och dina kollegor slipper uppfinna hjulet varje gång, produktionen av material blir mer kostnadseffektiv och dina kunder hittar dig lättare eftersom du har en enhetlig och tydlig design.

Vi kan visa en rad exempel. Men kanske ännu intressantare: Ta ett förutsättningslöst samtal om hur design kan öka din konkurrenskraft.

Nils Arvidsson
070-573 19 67
nils.arvidsson@tr.se

Kontakta oss

Hör av dig

Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Vi har kunskap, muskler och nätverk. Vi står också mitt i det digitala. Mitt i det förändrade medialandskap som omfamnar globalisering och onlinemarknadsföring som två självklara delar. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?


    Hör av dig

    Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?