Hemsida/

Webbdesign

Tillbaka till Hemsida

Att designa en hemsida handlar både om estetik och kommunikation. Att ge rätt intryck och rätt budskap. Besökaren ska hitta det hon söker (och/eller det du vill visa). Navigeringen ska vara glasklar men samtidigt flexibel så att du kan göra nödvändiga förändringar. Hemsidan måste också vara responsiv, dvs fungera på alla skärmstorlekar så att din webbplats ser lika bra ut i mobilen som på stor skärm.

Vi hjälper dig med informationsdesign (hur hemsidans innehåll ska disponeras för att göras så lättillgänglig som möjligt) och interaktionsdesign/UX-design (hur funktioner och detaljer fungerar när besökaren använder sig av sidorna) så att din hemsida verkligen återspeglar vem ni är och vad ni vill.

Vi ser också till att designen kunna ge bra förutsättningar för sökmotoroptimeringen.

Webben är det viktigaste instrument du har för din kommunikation. Den är navet för all annan kommunikation och den = ditt företag även när du inte är närvarande. Därför är rätt design så viktig. Kontakta oss så berättar vi mer.

Sofia Stighäll
0910-73 22 00
info@tr.se

Kontakta oss

Våra tjänster

Strategi

Rätt väg framåt för din kommunikation

Digital marknadsföring

Så använder du dina digitala och sociala kanaler

Marknadsföring

Starka koncept och budskap som når ut, in och fram

Hemsida

Nästa viktiga steg för din webbplats

Film

Rörliga media ger bättre resultat

Hör av dig

Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Vi har kunskap, muskler och nätverk. Vi står också mitt i det digitala. Mitt i det förändrade medialandskap som omfamnar globalisering och onlinemarknadsföring som två självklara delar. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?


Hör av dig

Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?