Hemsida/

Webbcase

Tillbaka till Hemsida

Fördelen med en kommunikation på webben är att den finns tillgänglig hela tiden. Ditt erbjudande. Dina kontaktuppgifter. Ditt löfte till kunden. Det hjälper vi dig med. Här ser du några exempel på aktuella hemsidor som ökat kundens närvaro på nätet på ett smart och läckert sätt. Hör av dig så hjälper vi dig också.

Piri

Att trådlöst kunna styra ljud, ljus och alla slags media i ett och samma system är en dröm för de flesta butiker och showrooms. Att dessutom kunna flytta runt enheterna utan att behöva dra om kablar eller konfigurera om systemet låter som rena utopin. Men med Piri är det verklighet. En läcker lösning för professionell kontroll. Som fått en läcker webbplats.

Piris hemsida på smartphone
VTTs hemsida på datorskärm

VTT

Ibland blir ett plus ett tre. Som när Vetab och Teamteknik gick samman. Deras webbplats förklarar fördelarna med en tredje hjärnhalva och underlättar samtidigt för besökaren att hitta exakt det hen behöver. Fast erbjudandet nu är mer än dubbelt så stort. Det handlar om snabbhet, engagemang och spetskompetens. Och små rörliga ikoner…

Lövångers Bygg

En webb ska antingen öka försäljningen eller minska kostnaderna brukar vi hävda. Lövångers Bygg är ett bra exempel på det förstnämnda. En ny webbplats och en indragande kampanj i sociala media resulterade i att antalet offertförfrågningar mer än fyrdubblades. Se webbplatsen som gjorde det (mer om Lövångers Byggs kommunikation hittar du här)

Person sitter med laptop på Lövångers byggs hemsida

Hör av dig

Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Vi har kunskap, muskler och nätverk. Vi står också mitt i det digitala. Mitt i det förändrade medialandskap som omfamnar globalisering och onlinemarknadsföring som två självklara delar. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?


Hör av dig

Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?