Film/

Kundcasefilm

Tillbaka till Film

Att arbeta med kundcasefilmer innebär ett tydligt utifrån-och-in perspektiv. Det är alltså era kunder som berättar om er som företag och de tjänster eller produkter som ni erbjuder. Det skapar alltid mer förtroende än om det är ni själva som uttalar er.

Kundcase kan ha flera funktioner. En är att direkt påverka försäljningen, en annan är möjligheten att utbilda potentiella kunder om er produkt eller tjänst. En tredje är att denna typ av film kan hjälpa till att öppna ögonen för hur era tjänster och produkter kan användas praktiskt i en verksamhet.

Med film som media kan man enkelt skapa känslor och stämningar som ett effektivt sätt att positionera och stärka sitt varumärke.

Hör av er till oss. Vi har stor erfarenhet av att producera kundcasefilmer med tydligt syfte för en noga utvald målgrupp.

Thomas Holmström
070-295 31 00
thomas.holmstrom@tr.se

Kontakta oss

Våra tjänster

Strategi

Rätt väg framåt för din kommunikation

Digital marknadsföring

Så använder du dina digitala och sociala kanaler

Marknadsföring

Starka koncept och budskap som når ut, in och fram

Hemsida

Nästa viktiga steg för din webbplats

Film

Rörliga media ger bättre resultat

Hör av dig

Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Vi har kunskap, muskler och nätverk. Vi står också mitt i det digitala. Mitt i det förändrade medialandskap som omfamnar globalisering och onlinemarknadsföring som två självklara delar. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?


Hör av dig

Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?