Film/

Informations­film

Tillbaka till Film

En informationsfilm är ett smart sätt att visualisera något som är svårt att förklara med ord. En bild säger mer än tusen ord brukar det ju heta och vad ska man då hinna säga med en film. Med en bra informationsfilm kan man göra det komplicerade eller abstrakta mer lättförståeligt, vilket också gör det mer intressant. Du hjälper helt enkelt mottagaren att ta till sig informationen på ett utbildande sätt.

Instruktionsfilmer kan också sägas vara en sorts informationsfilm. Men till skillnad från informationsfilmen kan en välgjord instruktionsfilm vara allt från ett bättre alternativ till en detaljerad manual till ett effektivt säljdrivande material. Det innebär att en instruktionsfilm kan vara den där räddaren i nöden för en befintlig kund som snabbt behöver hjälp att komma vidare till att utgöra en beskrivning på hur enkelt det är att använda en produkt eller tjänst.

Oavsett om du vill informera eller instruera med din film kan man välja att göra en animerad film i 2D eller 3D. Vi har lång erfarenhet av att skapa effektiva informations- och instruktionsfilmer. Precis som med all annan filmproduktion är förarbetet viktigt. Vem är målgruppen, vad ska vi berätta och hur ska vi göra det. Kolla med oss hur vi kan hjälpa till.

Albin Ehnmark
0910-73 22 17
albin.ehnmark@tr.se

Kontakta oss

Våra tjänster

Strategi

Rätt väg framåt för din kommunikation

Digital marknadsföring

Så använder du dina digitala och sociala kanaler

Marknadsföring

Starka koncept och budskap som når ut, in och fram

Hemsida

Nästa viktiga steg för din webbplats

Film

Rörliga media ger bättre resultat

Hör av dig

Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Vi har kunskap, muskler och nätverk. Vi står också mitt i det digitala. Mitt i det förändrade medialandskap som omfamnar globalisering och onlinemarknadsföring som två självklara delar. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?


Hör av dig

Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?