Film/

Företagsfilm

Tillbaka till Film

Egentligen kan man se företagsfilmen som en reklamfilm om ett företag, dock utan de mest tydligt säljande budskapen. Istället har företagsfilmer ofta flera kombinerade syften. Grunden är givetvis att beskriva och berätta om verksamheten, men det kan kombineras med att lyfta fram mål och visioner, presentera siffror, visa upp modern teknik eller företagets kompetenta personal.

En företagsfilm är numera ett vanligt sätt att presentera sitt företag. Man kan ha den på webben, använda den i sociala medier, när man får besök eller när man ska ut och presentera sitt företag. Med rörliga bilder är det enkelt att på ett trovärdigt sätt visa upp företaget och skapa en känsla för vad företaget står för.

Hör av er till oss nästa gång ni ska göra en företagsfilm. Vi har stor erfarenhet av att ta hand om hela produktioner, från idé till färdig film.

Thomas Holmström
070-295 31 00
thomas.holmstrom@tr.se

Kontakta oss

Våra tjänster

Strategi

Rätt väg framåt för din kommunikation

Digital marknadsföring

Så använder du dina digitala och sociala kanaler

Marknadsföring

Starka koncept och budskap som når ut, in och fram

Hemsida

Nästa viktiga steg för din webbplats

Film

Rörliga media ger bättre resultat

Hör av dig

Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Vi har kunskap, muskler och nätverk. Vi står också mitt i det digitala. Mitt i det förändrade medialandskap som omfamnar globalisering och onlinemarknadsföring som två självklara delar. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?


Hör av dig

Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?