Digital marknadsföring/

Sociala media

Tillbaka till Digital marknadsföring

Det finns två diken när det gäller sociala media och B2B. Antingen kastar man sig huvudstupa in i de sociala kanalerna i tron att det ska lösa både bristande marknadsföring och krympande reklambudgets. Eller så säger man nej tack till alltihop och avfärdar sociala media som något som inte hör hemma i företagsvärlden. En annan invändning är resursbristen. Man inser att man borde, men det finns helt enkelt inte tid, personal eller pengar till att ”göra nåt vettigt”. Så man avstår.

Men det finns en annan väg. Där ditt företags närvaro i dessa kanaler är balanserat och integrerat med övriga kanaler. Då kan Facebook, Instagram, Youtube, LinkedIn,Twitter, Snapchat, Pinterest och alla andra sociala nätverk (tro oss, det är bara början) faktiskt hjälpa er att komma närmare era kunder. Dessutom är dessa medier givetvis kanaler i sig, där du kan annonsera för att nå en exakt målgrupp (inte minst den unga/yngre målgruppen, och nya medarbetare).

Vi säger inte att ditt företag nödvändigtvis ska vara närvarande i alla dessa kanaler. Men att det ska finnas en plan som gör att du har taktpinnen, och kan orkestrera den bästa mediamixen för just dina nuvarande behov. Sociala media kan hjälpa dig med allt från att bygga ditt varumärke, till att sälja en produkt och att hitta nya medarbetare.

Vi hjälper dig med rätt strategi. Workshops eller föreläsningar i ämnet vässar kunskaperna internt på ditt företag. Vi visar hur du ska arbeta med annonsering och närvaro, uppsättande, design av Facebooksida etc. Hör av dig till oss!

Nils Arvidsson
070-573 19 67
nils.arvidsson@tr.se

Kontakta oss

Våra tjänster

Strategi

Rätt väg framåt för din kommunikation och ditt företag.

Identitet & design

Öka din visuella konkurrenskraft.

Marknadsföring

Med starka koncept når du ut, in och fram.

Digital närvaro

Så utnyttjar du de digitala möjligheterna.

Innehåll

Rätt innehåll är avgörande för hur din hemsida, sociala kanaler och presentationer uppfattas.

Hör av dig

Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Vi har kunskap, muskler och nätverk. Vi står också mitt i det digitala. Mitt i det förändrade medialandskap som omfamnar globalisering och onlinemarknadsföring som två självklara delar. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?


    Hör av dig

    Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?