Digital marknadsföring/

SEO

Tillbaka till Digital marknadsföring

Bakom denna lilla förkortning (som betyder sökmotoroptimering) döljer sig en enorm möjlighet att använda de 50 miljoner googlingar som dagligen görs  i Sverige.

En sökning på Google är idag det självklara sättet att hitta det du söker. Det gäller också business-2-business.

Därför är rätt SEO för din hemsida så viktigt. Den avgör om de som söker en produkt eller tjänst hittar din webbplats eller dina konkurrenters.

Låt oss hjälpa dig med din sökmotoroptimering! Våra SEO-specialister har lång erfarenhet av och kunskap om hur man hjälper företag att klättra uppåt i sökresultaten, inte bara som en tillfällig insats utan en långsiktig plan för hur du kan arbeta strukturerat för att hålla dig där uppe!

Lite kort kan vårt samarbete se ut så här:

Steg 1: Sökordsanalys

Vi analyserar din webbsajt utifrån ett sökmotorperspektiv. Vi jämför den med dagsfärsk sökordsstatistik från Google och ger dig svart på vitt vilka ord man faktiskt letar på när man söker dina produkter eller tjänster.

Steg 2: Sidanalys

Här går vi igenom din hemsida sida för sida, både sajtens struktur och dess innehåll, och verifierar att den är byggd på ett sökmotorvänligt sätt, och ger dig konkreta råd på hur du kan förbättra oddsen att bli hittad.

Steg 3: Länkstrategi och länkarbete

En handfast plan för hur du kan förbättra sökresultaten genom länkar både till och från din sajt och mellan sidorna (internlänkar).

Steg 4: Rapportering och uppföljning

Efter de tre första stegen börjar det roliga. Vi hjälper dig att förstå den fortlöpande statistiken och hur din hemsida fungerar ur ett sökmotorperspektiv. SEO handlar om att kontinuerligt finjustera och förbättra sina resultat.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Nils Arvidsson
070-573 19 67
nils.arvidsson@tr.se

Kontakta oss

Våra tjänster

Strategi

Rätt väg framåt för din kommunikation och ditt företag.

Identitet & design

Öka din visuella konkurrenskraft.

Marknadsföring

Med starka koncept når du ut, in och fram.

Digital närvaro

Så utnyttjar du de digitala möjligheterna.

Innehåll

Rätt innehåll är avgörande för hur din hemsida, sociala kanaler och presentationer uppfattas.

Hör av dig

Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Vi har kunskap, muskler och nätverk. Vi står också mitt i det digitala. Mitt i det förändrade medialandskap som omfamnar globalisering och onlinemarknadsföring som två självklara delar. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?


    Hör av dig

    Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?