Digital marknadsföring/

Marketing automation

Tillbaka till Digital marknadsföring

Marknadsföring handlar om relationer. Om att vinna och förvalta förtroenden. Om att möta behov. Men det hindrar inte att vissa delar av denna process kan effektiviseras och automatiseras.

Amazon är bara ett exempel på detta, men kanske den som hunnit längst. Denna ger sina kunder en mycket nära och personlig kundvård som till mycket stora delar handlar om enbart automatiserade funktioner.

Men det finns mycket intressanta mindre steg att ta också. Som ökar din servicegrad på ett mycket resurseffektivt sätt.

Vi visar dig hur du kan använda ny teknik och specialfunktioner i flera olika samverkande kanaler för att på så sätt samla in information, ge kunden rätt feedback, visa rätt och anpassad information och driva försäljning. Kontakta oss så berättar vi mer.

Nils Arvidsson
070-573 19 67
nils.arvidsson@tr.se

Kontakta oss

Våra tjänster

Strategi

Rätt väg framåt för din kommunikation och ditt företag.

Identitet & design

Öka din visuella konkurrenskraft.

Marknadsföring

Med starka koncept når du ut, in och fram.

Digital närvaro

Så utnyttjar du de digitala möjligheterna.

Innehåll

Rätt innehåll är avgörande för hur din hemsida, sociala kanaler och presentationer uppfattas.

Hör av dig

Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Vi har kunskap, muskler och nätverk. Vi står också mitt i det digitala. Mitt i det förändrade medialandskap som omfamnar globalisering och onlinemarknadsföring som två självklara delar. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?


    Hör av dig

    Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?