Hemsida/

Hemsidor som driver affärer och bygger varumärken

Effektiva hemsidor är en viktig och självklar del av vår och våra kunders marknadsföring. Det handlar om en kombination av intresseväckande kommunikation och säljdrivande teknik. Vi hjälper dig att utforska vilka digitala möjligheter som passar just ditt företag, och utformar effektiva lösningar med tydliga, mätbara fördelar.

Här följer några exempel på aktuella hemsidor där vi ökat kundens närvaro på nätet:

Piri
Att trådlöst kunna styra ljud, ljus och alla slags media i ett och samma system är en dröm för de flesta butiker och showrooms. Att dessutom kunna flytta runt enheterna utan att behöva dra om kablar eller konfigurera om systemet låter som rena utopin. Men med Piri är det verklighet. En läcker lösning för professionell kontroll. Som fått en läcker webbplats.

Piris hemsida på smartphone
Boliden Electros hemsida på bärbar dator

Boliden Electro
En bra hemsida bygger förtroende för ditt varumärke, mot såväl kunder som befintliga och framtida medarbetare. I samband med uppdatering av sin visuella identitet ville Boliden Electro även förändra sitt ansikte utåt på nätet. Med hjälp av bra bildmaterial och tydliga tjänstebeskrivningar har vi skapat en webb som en rättvis bild av ett gediget och spännande företag. Se webben här.

Lövångers Bygg
En webb ska antingen öka försäljningen eller minska kostnaderna brukar vi hävda. Lövångers Bygg är ett bra exempel på det förstnämnda. En ny webbplats och en indragande kampanj i sociala media resulterade i att antalet offertförfrågningar mer än fyrdubblades. Se webbplatsen här.

Person sitter med laptop på Lövångers byggs hemsida
Drömtrappor case

Drömtrappor
Det ska vara lätt att köpa en trappa. Det var utgångspunkten när vi hjälpte Drömtrappor, Nordens ledande trapptillverkare, att göra om sin webb. Resultatet är en webbplats som tydligt signalerar professionalitet, kvalitet och god design. Den hjälper också besökaren att snabbt och enkelt hitta rätt trappmodell och förstå hur man skapar en skräddarsydd trappa efter sin egen smak och behov.

Prova själv här så får du se

Nils Arvidsson
070-573 19 67
nils.arvidsson@tr.se

Kontakta oss

Nils Arvidsson
070-573 19 67
nils.arvidsson@tr.se

Kontakta oss

Hör av dig

Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Vi har kunskap, muskler och nätverk. Vi står också mitt i det digitala. Mitt i det förändrade medialandskap som omfamnar globalisering och onlinemarknadsföring som två självklara delar. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?


    Hör av dig

    Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?