Hemsida/

Hemsidor som driver affärer och bygger varumärken

Effektiva hemsidor är en viktig och självklar del av vår och våra kunders marknadsföring. Det handlar om en kombination av intresseväckande kommunikation och säljdrivande teknik. Vi hjälper dig att utforska vilka digitala möjligheter som passar just ditt företag, och utformar effektiva lösningar med tydliga, mätbara fördelar.

Här följer några exempel på aktuella hemsidor där vi ökat kundens närvaro på nätet:

Piri
Att trådlöst kunna styra ljud, ljus och alla slags media i ett och samma system är en dröm för de flesta butiker och showrooms. Att dessutom kunna flytta runt enheterna utan att behöva dra om kablar eller konfigurera om systemet låter som rena utopin. Men med Piri är det verklighet. En läcker lösning för professionell kontroll. Som fått en läcker webbplats.

Piris hemsida på smartphone
VTTs hemsida på datorskärm

VTT
Ibland blir ett plus ett tre. Som när Vetab och Teamteknik gick samman. Deras webbplats förklarar fördelarna med en tredje hjärnhalva och underlättar samtidigt för besökaren att hitta exakt det hen behöver. Fast erbjudandet nu är mer än dubbelt så stort. Det handlar om snabbhet, engagemang och spetskompetens. Och små rörliga ikoner…

Lövångers Bygg
En webb ska antingen öka försäljningen eller minska kostnaderna brukar vi hävda. Lövångers Bygg är ett bra exempel på det förstnämnda. En ny webbplats och en indragande kampanj i sociala media resulterade i att antalet offertförfrågningar mer än fyrdubblades. Se webbplatsen som gjorde det (mer om Lövångers Byggs kommunikation hittar du här)

Person sitter med laptop på Lövångers byggs hemsida

Drömtrappor
Det ska vara lätt att köpa en trappa. Det var utgångspunkten när vi hjälpte Drömtrappor, Nordens ledande trapptillverkare, att göra om sin webb. Resultatet är en webbplats som tydligt signalerar professionalitet, kvalitet och god design. Den hjälper också besökaren att snabbt och enkelt hitta rätt trappmodell och förstå hur man skapar en skräddarsydd trappa efter sin egen smak och behov.

Prova själv här så får du se

Tre paket för en bättre hemsida

Vi har utvecklat tre olika webbpaket som gör valet enklare för ditt företag. Vilket paket du väljer att titta närmare på beror givetvis på företagets storlek och behov. Men oavsett vilket paket du väljer kan du vara trygg med att vi hjälper dig hela vägen. Från förstudie, sökordsanalys och strategi till design, val av teknisk plattform, utveckling, drift och underhåll.

Du har också möjligheten att välja en fast månadskostnad för din hemsida, där utveckling, design och underhåll ingår. Nedan kan du ladda hem en översikt av dessa tre paketerbjudanden

Carin Elvhammar
076-209 55 31
carin.elvhammar@tr.se

Kontakta oss

Ladda ner en komplett lista på våra webbpaket

Ladda ner en komplett lista på våra webbpaket

Carin Elvhammar
076-209 55 31
carin.elvhammar@tr.se

Kontakta oss

Hör av dig

Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Vi har kunskap, muskler och nätverk. Vi står också mitt i det digitala. Mitt i det förändrade medialandskap som omfamnar globalisering och onlinemarknadsföring som två självklara delar. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?


Hör av dig

Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?