Digital marknadsföring/

Email-marknadsföring

Tillbaka till Digital marknadsföring

Email förändras. Denna kanske vanligaste form av kommunikation företag emellan har till stor del flyttat över från den stationära datorn till mobilen. Detta ställer också nya spännande krav på kommunikationen, speciellt om vi vill använda denna oslagbara kanal som en del i vår marknadsföring.

Rätt utformat kan du förvandla dina epost-kontakter till en guldgruva. Marknadsföring via epost har bra och snabb räckvidd, går att filtrera ner på just den nivå du är intresserad av att nå och är väldigt kostnadseffektiv.

Skräppost och förtroenden

Många av våra kunder använder mail som en effektiv del i sin kanalmix. Vi hjälper dem med utformning av budskap, ser till att deras utskick  inte fastnar i skräppostfilter och analyserar de data som denna form av marknadsföring genererar. Och tro oss, här finns det mycket att upptäcka…

Epost-marknadsföring handlar också om förtroenden. Oönskade, ointressanta utskick hamnar i papperskorgen. Men lyckas du ge mottagaren något hen värderar så har du skapat en direktkanal till kunden med enorma möjligheter både vad gäller varumärkesbyggande och försäljning.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Mikael Pettersson
070-569 27 02
mikael.pettersson@tr.se

Kontakta oss

Våra tjänster

Strategi

Rätt väg framåt för din kommunikation och ditt företag.

Identitet & design

Öka din visuella konkurrenskraft.

Marknadsföring

Med starka koncept når du ut, in och fram.

Digital närvaro

Så utnyttjar du de digitala möjligheterna.

Innehåll

Rätt innehåll är avgörande för hur din hemsida, sociala kanaler och presentationer uppfattas.

Hör av dig

Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Vi har kunskap, muskler och nätverk. Vi står också mitt i det digitala. Mitt i det förändrade medialandskap som omfamnar globalisering och onlinemarknadsföring som två självklara delar. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?


    Hör av dig

    Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?