Digital marknads­föring/

Digital annonsering

Tillbaka till Digital marknadsföring

Digital annonsering handlar mycket om relevans och att minimera trafik som inte är intressant. De flesta internetanvändarna är ju faktiskt inte potentiella kunder för dig (utan bara en potentiell inkomstkälla för de bolag som vill ta betalt per träff). Vi hjälper dig att maximera mängden relevanta besökare och hålla dina klickkostnader så låga som möjligt.

Banners & relevans

Våra certifierade specialister lotsar dig rätt i djungeln av kanaler och möjligheter. Med de digitala kanalerna följer också närmast oändliga möjligheter till anpassning och uppföljning. När du VET vilka kunder dina kanaler läser blir det lättare att pricka rätt.  Och eftersom det idag är fullt möjligt att köpa digitala media i realtid, innebär det att dina mediaköp för banners och annan typ av displayannonsering kan vänta till dess din målgrupp faktiskt besöker dessa media. Otroligt i den analoga världen. Vardagsmat i den digitala. Vi visar dig hur. Med en genomarbetad och konkret plan ser vi också till att det intresse som din annonsering skapar verkligen följs upp på rätt sätt och ger resultat. Med kopplingar till CRM-system, nyhetsbrev, lead-generation etc.

Hemligheten bakom detta handlar om tre saker: Spetskompetens, engagemang och helhetstänkande. Låt oss hjälpa dig.

Mikael Pettersson
070-569 27 02
mikael.pettersson@tr.se

Kontakta oss

Våra tjänster

Strategi

Rätt väg framåt för din kommunikation och ditt företag.

Identitet & design

Öka din visuella konkurrenskraft.

Marknadsföring

Med starka koncept når du ut, in och fram.

Digital närvaro

Så utnyttjar du de digitala möjligheterna.

Innehåll

Rätt innehåll är avgörande för hur din hemsida, sociala kanaler och presentationer uppfattas.

Hör av dig

Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Vi har kunskap, muskler och nätverk. Vi står också mitt i det digitala. Mitt i det förändrade medialandskap som omfamnar globalisering och onlinemarknadsföring som två självklara delar. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?


    Hör av dig

    Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?