Digital marknadsföring/

Content marketing

Tillbaka till Digital marknadsföring

Vänta nu, Content Marketing handlar väl om innehåll, inte strategi?
Helt rätt. Och helt fel.

Innehåll är innehåll och behöver både en kanal och en strategisk plan. Men i och med den fokusförskjutning som skett i köpprocessen har relevant innehåll blivit allt viktigare. Kunden söker information som möter sina behov. Och sökresultatet är (just det) innehåll, content. Därför är det så viktigt att ha grepp om hur och var dina kunder söker sin information, och sedan säkerställa att hen hittar det just hos dig (mer om detta på avsnittet om SEO, sökmotoroptimering).

Vi hjälper dig med en smart kanalstrategi som ser till att kunden hittar det hen söker, och du hittar kunderna. Det gör du inte med en statisk hemsida, med innehåll som för länge sedan sett bäst-före datumet. Och du måste interagera med besökarna. Med innehåll och med erbjudanden om att komma vidare.

Vi hjälper dig också med en strategi för ditt innehåll och hur detta content ska produceras. Dessutom visar vi hur du kan mäta resultatet så att du vet vad som fungerar och inte, samt hur du bäst fortsätter att utveckla ditt innehåll.

Det finns givetvis en hel del tekniska hjälpmedel för detta, men istället för att fastna i detta (självklart kan vi ge dig tillgång till de vassaste verktygen) så handlar content marketing till syvene och sist om att ge besökarna relevant innehåll och logiska val för nästa steg. Sedan kläs ofta dessa logiska steg i en rad hypade ord som varierar över tid (just nu snackar man t ex mycket om inbound och outbund marketing).

TR har hjälpt våra kunder till rätt innehåll i mer än 50 år. Kombinationen av att prata med olika målgrupper inom business-2-business med insikter om de senaste spelreglerna för kanaler och trender gör att du kan vara trygg med att vi lotsar dig rätt. Fråga någon av våra kunder. Eller kontakta oss direkt.

Roger Wikström
070-638 93 98
roger.wikstrom@tr.se

Kontakta oss

Våra tjänster

Strategi

Rätt väg framåt för din kommunikation och ditt företag.

Identitet & design

Öka din visuella konkurrenskraft.

Marknadsföring

Med starka koncept når du ut, in och fram.

Digital närvaro

Så utnyttjar du de digitala möjligheterna.

Innehåll

Rätt innehåll är avgörande för hur din hemsida, sociala kanaler och presentationer uppfattas.

Hör av dig

Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Vi har kunskap, muskler och nätverk. Vi står också mitt i det digitala. Mitt i det förändrade medialandskap som omfamnar globalisering och onlinemarknadsföring som två självklara delar. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?


    Hör av dig

    Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?