Digital marknadsföring/

AdWords

Tillbaka till Digital marknadsföring

AdWords är Googles sätt att använda sin världsberömda sökmotor till att ge annonsörerna (och användarna) så relevanta annonser som möjligt. Som företag betalar du enbart Google när någon klickar på din annons, besöker din webbplats eller ringer dig.

Rätt använt kan AdWords vara ett perfekt komplement i din marknadsföringsmix. Men lika viktigt, fel använt ligger det och tickar pengar utan att ge nåt. Vi visar på den rätta vägen. TR har mångårig vana av denna typ av marknadsföring och kan göra din AdWords-annonsering bättre och mer lönsam. Vi kan ge dig konkreta tips på saker du ska tänka på (och annat du ska undvika) samt har tillgång till smarta, automatiserade system som gör grovjobbet åt dig.

Mikael Pettersson
070-569 27 02
mikael.pettersson@tr.se

Kontakta oss

Våra tjänster

Strategi

Rätt väg framåt för din kommunikation och ditt företag.

Identitet & design

Öka din visuella konkurrenskraft.

Marknadsföring

Med starka koncept når du ut, in och fram.

Digital närvaro

Så utnyttjar du de digitala möjligheterna.

Innehåll

Rätt innehåll är avgörande för hur din hemsida, sociala kanaler och presentationer uppfattas.

Hör av dig

Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Vi har kunskap, muskler och nätverk. Vi står också mitt i det digitala. Mitt i det förändrade medialandskap som omfamnar globalisering och onlinemarknadsföring som två självklara delar. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?


    Hör av dig

    Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?