Tjänster/

Digital närvaro med smart teknik och tidlös kommunikation

Digital marknadsföring handlar precis som den analoga (fysiska, traditionella, gammelmedia, ja kärt barn har många namn) om att nå fram med rätt budskap och få en önskad effekt. Onlinemarknadsföring och digital annonsering har dessutom mätbarhet som en oskiljaktig del av denna kommunikation. En spännande kombination. Låt TR hjälpa dig att utnyttja det.

I den digitala världen kan du följa med på hela resan. Du vet exakt vad som händer. Vem som ser, vad de gör och hur de reagerar (eller inte reagerar). Rätt utnyttjat innebär det att du faktiskt kan VETA om dina reklaminvesteringar används på bästa sätt.

Det är lika viktigt om det gäller sociala media, eller ert företags hemsida (webbplats, sajt, webb ja kärt barn…).

Nya kanaler och ny teknik

Den digitala marknadsföringen är också synonymt med en rad olika nya(re) kanaler och funktioner, där du har långt större möjligheter att anpassa både budskap och kanalmix för att nå just din målgrupp. Många av dessa funktioner har spännande namn som vid första anblicken kan verka krångliga (Lead generation, retargeting, adwords, marketing automation etc) men du kommer att upptäcka att det handlar om sunt förnuft, smart marknadsföring och ny teknik i en hälsosam blandning.

Hemsidor och digital annonsering

Själva navet i din digitala närvaro är givetvis din webbplats. Men du behöver också jobba med ”ekrarna” – med det som ska dra in trafik till din sajt och det som ska ta kunden vidare från nyfikenhet till intresse och avslut. Vi hjälper dig med denna närvaro i egna, köpta och förtjänade (sociala) kanaler.

Vi tar ansvar hela vägen

När du anlitar TR kan du vara trygg med att vi utgår från din situation. Vi leder dig till rätt strategi rätt och hjälper dig igång med din marknadsföring. Du kommer att upptäcka att vi ställer många frågor. Att vi är nyfikna på din marknad, din organisation, ditt nuvarande sätt att kommunicera och hur dina kunder ser på saken. Men ett annat adelsmärke för TR är att vi tar ett helhetsansvar. Inte bara för budskapen, innehållet eller tekniken, utan för hela kommunikationen. För allt hänger ihop.

Men låt oss börja där de flesta av våra framgångsrika marknadsföringsinsatser börjat, med ett förutsättningslöst möte.

Nils Arvidsson
070-573 19 67
nils.arvidsson@tr.se

Kontakta oss

Hör av dig

Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Vi har kunskap, muskler och nätverk. Vi står också mitt i det digitala. Mitt i det förändrade medialandskap som omfamnar globalisering och onlinemarknadsföring som två självklara delar. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?


    Hör av dig

    Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?