Tjänster/

Digital
marknads­föring
– smart teknik
och tidlös kommunikation

I grunden skiljer sig inte digital marknadsföring mot den fysiska (analoga, traditionella, gammelmedia, kärt barn har många namn). Det handlar om att nå fram med ett budskap, som är intressant för mottagaren och få en önskad effekt.

Men det är inte hela sanningen. Onlinemarknadsföring och digital annonsering har mätbarhet i sitt DNA, och det är en oskiljaktig del av själva kommunikationen. Det handlar inte enbart om att sända ut ett budskap och hoppas på träff. Det är bara första halvan. I den digitala världen följer du helt sonika med på hela resan. Du vet exakt vad som händer. Vem som ser, vad de gör och hur de reagerar (eller inte reagerar). Rätt utnyttjat så innebär det att du faktiskt kan VETA om dina reklaminvesteringar används på bästa sätt. Låt oss visa dig hur.

Smart marknadsföring och ny teknik

Den digitala marknadsföringen är också synonymt med en rad olika nya(re) kanaler och funktioner, där du har långt större möjligheter att anpassa både budskap och kanalmix för att nå just din målgrupp. Många av dessa funktioner har spännande namn som vid första anblicken kan verka krångliga (Lead generation, retargeting, adwords, marketing automation etc) men du kommer att upptäcka att det handlar om sunt förnuft, smart marknadsföring och ny teknik i en hälsosam mix.

När du anlitar TR kan du vara trygg med att vi utgår från din situation. Vi leder dig rätt och hjälper dig igång. Du kommer att upptäcka att vi ställer många frågor. Att vi är nyfikna på din marknad, din organisation, ditt nuvarande sätt att kommunicera och hur dina kunder ser på saken.

Men låt oss börja där de flesta av våra framgångsrika marknadsföringsinsatser börjat, med ett förutsättningslöst möte.

Carin Elvhammar
076-209 55 31
carin.elvhammar@tr.se

Kontakta oss

Hör av dig

Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Vi har kunskap, muskler och nätverk. Vi står också mitt i det digitala. Mitt i det förändrade medialandskap som omfamnar globalisering och onlinemarknadsföring som två självklara delar. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?


Hör av dig

Vår hemmaplan är business-to-business. Vi förstår industriföretagande, köpprocesser och vilka speciella krav de ställer på marknadsföringen. Vi vet hur kommunikation skapar kännedom, bygger värde och ökar din attraktionskraft. Och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?